Bartjes Kringloop Centrum

Discountwinkels Culemborg
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Meerlaan 25 Kaart
Plaats
4103 XZ  Route Culemborg
Telefoon
0345 517 680
E-Mail
bartje@stichtingsamenverder.com
Website

Informatie

Bartjes Kringloopcentrum is een winkel van ca. 2000 m2 en er zijn allerlei spullen te koop. Gebruikt of nieuw, altijd goed en voor een lage prijs. Winkelen is gezellig en snuffelen is altijd een avontuur. Kom regelmatig kijken, want er is altijd weer iets anders. Zoals - Dames-, heren en kinderkleding - Schoenen - Boeken en tijdschriften - Alles voor de linnenkast - Meubelen - Huishoudelijke artikelen - Speelgoed en handwerken. In de winkel is een koffiecorner aanwezig waarin een praatje kunt maken of even uitrusten na de snuffeltocht. U zult er zelden alleen zitten; de meeste bezoekers van Bartje hebben de weg ernaartoe al gevonden. De koffie, thee en frisdrank, kost € 0, 25. Voor ouderen (65+) zijn deze consumpties gratis. Wat gebeurt er met de opbrengst: De Stichting Samen Verder (SSV), waaronder Bartje valt, stelt zich ten doel om ouderen in Culemborg zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten functioneren. Daar is veel geld voor nodig! Door uw overtollige spullen beschikbaar te stellen, helpt u de stichting aan middelen om haar doelstelling te bereiken, met diverse projecten waarvan Klaartje de grootste is. Zie de website voor de andere activiteiten van de SSV.

Bartjes Kringloop Centrum is gevestigd op Meerlaan 25 . Het volgende wordt aangeboden: Discountwinkels In Culemborg zijn er 3 andere Discountwinkels. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Ophalen / ophaalservice, Verkoop, Aardewerk, Accessoires, Antiek, Bedden, Boeken, Elektrische apparaten, Geluidsapparatuur, Gereedschap, Glaswerk, Huisraad, Inboedel, Kasten, Kleding, Klokken, Kunst, Meubels, Platen, Schoenen, Speelgoed, Spellen, Verlichting, Woonaccessoires, Kringloopwinkel, Gehandicaptenparkeerplaats, Toegankelijk voor rolstoelen.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Bartjes Kringloop Centrum

Give stars

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties gesloten!

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Discountwinkels
0345517680 0345-517-680 +31345517680

Kaart Meerlaan 25

Loading map...